Even voorstellen…

Mijn naam is Sabine Haves.

In 1998 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na de vervolgopleiding tot gz-psycholoog (afgerond in 2003) heb ik de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog gedaan (afgerond in 2007). Werkervaring heb ik opgedaan als studentenpsycholoog aan de universiteit van Twente en als medisch psycholoog in een algemeen ziekenhuis (Gelderse Vallei in Ede). Daarna heb ik jarenlang gewerkt op verschillende afdelingen bij Pro Persona en bij GGNet, waarbij ik mij specialiseerde in diagnostiek en behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblematiek.

Na jarenlang werken in grote instellingen ben ik sinds mei 2014 gestart met mijn eigen praktijk. Ik bied individuele psychotherapie aan volwassenen en jongvolwassenen met diverse klachten of stoornissen. Daarnaast bied ik groepspsychotherapie aan jongvolwassenen. Ik ben geschoold en ervaren in verschillende therapeutische kaders: kortdurende psychodynamische psychotherapie, groepspsychotherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. In mijn behandelingen krijgen de klachten een prominente plek maar de nadruk ligt op de onderliggende factoren; hoe hebben klachten kunnen ontstaan en hoe kunnen klachten in de toekomst voorkomen worden.
Ik heb met alle zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten en ik behandel voornamelijk cliënten die zijn geïndiceerd voor specialistische GGZ. Dit zijn cliënten waarbij behandeling binnen de basis GGZ onvoldoende resultaat heeft opgeleverd en er sprake is van zwaardere, meer ingewikkelde psychische aandoeningen of verschillende stoornissen tegelijkertijd.

Mw. Drs. S.M.P.E. Haves
Klinisch Psycholoog
BIG registratienummer 99059624725
Kvk nummer: 56736274