Nieuws

Update #4: Beperkingen rondom Corona dd 1 april 2022

Beste cliënten,

Alle beperkingen rondom Corona zijn opgeheven.
Met vriendelijke groet,
Sabine Haves

Update #3: Voortzetting werkzaamheden dd 2 april 2020

Beste cliënten,

Dinsdagavond 31 maart werd bekend gemaakt dat de maatregelen omtrent Corona verlengd worden tot minimaal 28 april.
Tot die datum zal gelden dat ik op maandagen en woensdagen op de praktijk kan zijn en dan kan ik belafspraken maken. Ik kan zowel normaal bellen als Beeldbellen.
De dinsdagen probeer ik vanuit huis te mailen.

Ik ben bezig geweest met het installeren van KPN Zorg Messenger voor Beeldbellen, maar daar hebben ze capaciteitsproblemen en het werkt dus op dit moment nog niet voldoende.
Voor de groepen heb ik een abonnement op Zoom genomen om met meerdere personen tegelijk te kunnen beeldbellen. Naar de betrouwbaarheid hiervan wordt door de beroepsvereniging nog verder onderzoek gedaan, maar het wordt veel gebruikt en het werkt wel dus ik stel voor om deze te gaan gebruiken voorlopig. Zowel voor de groepen als voor individuele afspraken.

Ik stuur je dan een link en een wachtwoord via de mail, waarmee je op het afgesproken tijdstip kunt inloggen voor een videogesprek.

Om dit te doen een aantal richtlijnen:
– Zoek een plek met privacy waar je ongestoord kunt beeldbellen en niemand onverwacht binnen komt lopen.
– Je hoeft niks te downloaden vantevoren, alleen de link volgen die hieronder genoemd is.
– Oortjes met een luidspreker helpen om eventueel omgevingsgeluid uit te filteren.

Ik vind het belangrijk om contact te houden met jullie dus schroom niet en laat me weten dat je een afspraak wil, via telefoon of via beeldbellen

Met vriendelijke groet,
Sabine Haves

Update #2: Werkzaamheden week 13, dd 18 maart 2020

Beste cliënten,

Zonder tegenbericht en als ik klachtenvrij ben gaat de komende week er als volgt uitzien:
– Maandag 23 en woensdag 25 maart ben ik op de praktijk en kan ik belafspraken maken.
– Dinsdag 24 maart kan ik van huis uit mailen.

Heb je behoefte aan een afspraak voor komende week, laat me dan weten of mailen volstaat of dat je een belafspraak wil. Het is helpend als je van tevoren al via de mail kunt laten weten wat je zou willen bespreken.

Met vriendelijke groet,
Sabine Haves

Update #1: Verklaring Richtlijnen omgang Corona, dd 16 maart 2020

Beste cliënten,

Nu het Corona-virus zich over Nederland verspreidt, zullen we meer face-to-face afspraken (willen) beperken en afspraken (willen) afzeggen. Voor mijn praktijk neem ik de aanwijzingen van het RIVM en de overheid als uitgangspunt.

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, zijn de maatregelen om verspreiding van het Corona-virus te beperken zondagavond 15 maart aangescherpt. De scholen en de kinderopvang worden gesloten en er wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarbij heb ik zelf dit weekend griep gekregen (een gewone griep neem ik aan, die heerst ook!). Maar ik kan nu dus sowieso niet naar de praktijk komen…

Alle face-to-face afspraken worden voor aankomende week voorlopig opgeschort. Ik ben wel nog gewoon bereikbaar via de mail. In verband met de AVG wetgeving raad ik jullie aan beveiligd te mailen (ZIVVER). Als ik koortsvrij ben, is het mogelijk mij te mailen voor een afspraak per mail of telefonisch.
Ik zal iedereen op de hoogte houden over de actuele stand van zaken en hoe ik het de komende tijd zal kunnen gaan organiseren. Willen jullie mij via een retourbericht laten weten of je dit bericht goed ontvangen hebt en ook wat jullie behoefte is? Een retourbericht kan kosteloos via ZIVVER.
Mocht dit bericht vragen of reacties oproepen, mail me dan vooral!
Whatsappen, skypen en facetimen is onder de AVG helaas niet toegestaan.
Ik zal in mijn praktijk geen kosten voor no show in rekening te brengen aan cliënten die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door voorlopig thuis te blijven.

De groepen worden deze week afgezegd. Het is nog onzeker of de groepen doorgang kunnen vinden komende weken. Mijn kamer is niet groot genoeg voor “gepaste afstand”… Ook jullie kunnen individuele afspraken maken via mail of telefonisch. Mail me eerst even, dan kan ik het makkelijker organiseren. Ik ga onderzoeken of er alternatieve mogelijkheden zijn voor de groepen. Mochten jullie tips hebben, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Sabine Haves